úterý 12. listopadu 2013

Byla jsem nakupovat...

... a dopadlo to takto...

Znáte to... Vyrazíte s kamarádkou obhlédnout obchody s tím, že vlastně ani nic nepotřebujete a jen se porozhlédnete a odreagujete. Ale světe div se, nakonec odcházete domů obtěžkaná několika taškami, zato s lehčí peněženkou a se zvláštním pocitem nadšení a zároveň viny. Říkáte si, jak se to vlastně stalo? Odpověď je jasná. Kamarádky jsou vždy dobrá motivace k nákupu. Pobíhate spolu po obchodě, nadšeně si navzájem vybírate outfity a říkáte jedna druhé "to by ti fakt moc slušelo" "tento kousek ti nesmí ve skříni chybět" atd., atd. Ale vlastně to stojí za to - je to totiž skvělá zábava a každý si přece jednou za čas zaslouží vyhodit z kopýtka (sledujete, jak se ten nákup snažím ještě nyní ospravedlňovat?!).

Z věcí, které jsem nakoupila mám ale radost ještě teď. Ulovila jsem:

Decentní šaty na promoci - Promod
Právě tyto šaty mi vybrala kamarádka (Markét, děkuji :-), já bych si je asi jinak nevyzkoušela. V kabince jsem ale musela uznat, že jsou super slušivé a navíc se mi budou hodit na mou prosincovou promoci a určitě budou skvělé i do práce (takže se rozhodně vyplatily :-). Moc se mi na nich líbí zlato - černá aplikace okolo rukávů a zajímavý podkasaný detail na břiše. Mimochodem, v Promod mají teď samé krásné věci :-).


Svetry z Mohita
Na těchto dvou svetrech se mi strašně líbí ty detaily. Na první pohled jde o úplně obyčejný svetr, ale na druhý si všimnete těch zajímavých maličkostí. První, růžový svetr má lemy prošívané zlatou nití a druhý, bílý má na loktech záplaty (alá vysokoškolský profesor) ve tvaru srdíčka :-)



Sako jako z 80. let - Vero Moda
U tohoto saka jsem si nebyla vůbec jistá. Když jsem si ho zkoušela, zdálo se mi hrozně šik, ale pak mi najednou přišlo, že takové nosily moje učitelky na základce před dvaceti lety. Šikovné slečny ve Vero Modě mě ovšem přesvědčily (jsou tak milé, že mi pokaždé dělá problém jim říci "ne") a jsem ráda, protože se v něm citím skvěle.

Mini kabelka aneb "vem peníze, občanku, klíče a jdi" - Vero Moda
Často mám tendenci tahat s sebou tolik věcí, že moje kabelka váži tunu. Samozřejmě 90% všeho toho nákladu většinou ani nevyndám. Takže jsem se rozhodla pro zakoupení mini kabelky, do které se vejde jen to nejnutnější (a vlastně to jediné, co kdy potřebuji). 

Dekorativka
V poslední době jsem nakoupila i pár kousků do své sbírky líčidel. 
Především jsem byla v MACovi a nemohla jsem odolat jejich vánoční edici. Ta balení, ty barvy a všechno se tak krásně třpytí... Skončila jsem s tvářenkou Lured To Love, která vytváří zajímavý efekt růžovoučkých až zdravě opálených tváří. Vypádá vážně dobře a v době černých kabátů dodá obličeji zdravý vzhled. Dále jsem si koupila nádherné linko - stíny v odstínu Deliciously Rich. Na fotce níže to tak nevynikce, ale jde o nejnádhernější hnědo - bronzový odstín se trochou třpytek. Vypadá opravdu skvěle jako linka i jako stíny a před vánočním stromečkem s nimi budete za hvězdu :-)
No a nakonec jsem neodolala tolik oblíbené Chubby Stick na oční víčka v odstínu Fuller Fudge od Clinique. Tyto netradiční stíny se skvěle nanášejí, snadno se s nimi pracuje a mají přirozenou barvu, která rozzáří oko.

A co vy? Máte nějaké senzační úlovky z poslední doby? :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář :-)