středa 15. října 2014

V čem si právě frčim

The Killing

Odjakživa mě strašně baví detektivky a krimy. Nedávno jsme začali koukat na seriál The Killing, kde se celé první dvě série řeší jediná vražda dívky jménem Rosie. Vyšetřovatelé tak postupně odkrývají tajemství zavražděné i její rodiny a do příběhu je zapleteno také politické pletichaření, protože stopy vedou na ta nejvyšší místa. Seriál je něco mezi městečkem Twin Peaks, House of Cards a Sedm = přesně můj šálek kávy :-).


Audioknihy

V tuto chvíli jsou pro mě audioknihy ideální "čtení". Celý den totiž běhám za Puntíčetem nebo hospodařím doma a poslouchání mluveného slova je super zábava, která vám zpestří den. Nedávno jsem doposlechla Zmizelou od Gillian Flinn a byl to zážitek, jak samotný příběh, tak dramatizace knihy. Jo a mimochodem - v kinech právě běží i zfilmovaná verze, která má na ČSFD 90%, tak se rozhodně chystám i do kina.


Pleťový olej Kiehl's

Čtu a slyším to pořád: "Mám mastnou a problematickou pleť a bála jsem se používat oleje, abych ji neměla ještě mastnější". No, já jsem se bála úplně stejně - je přeci logické, že nechci být ještě mastnější než jsem :-). Nicméně na jaře v Praze konečně otevřeli první pobočku legendárního Kiehl's a tam mi milá paní konzultantka poradila Midnight Recovery Concentrate - olej, který se užívá na noc, jako sérum nebo místo krému. Nyní ho používám už téměř půl roku a musím říct, že ještě nic mi pleť tak nespravilo jako tento malý zázrak. Před spaním do obličeje místo krému vetřu asi 4 kapičky a ráno se budím krásná, svěží, žádoucí :-))).



Blogy


Tato třiadvacetiletá slečna bloguje o módě a má pokaždé tak krásně načesané vlasy, že bych si fotky jejich účesů vydržela prohlížet hodiny. 



Food/lifestyle blog plný zajímavých receptů (rozhodně se chystám na pečení tohoto chleba - zde klik), super nápadů a nádherných fotek. 


Co baví vás v poslední době (film/seriál/kniha/blog/kosmetika atd.)?

6 komentářů:

  1. Ty podlení dva obrázky mi uplně navodili snící náladu :)
    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné! Problém je, že něco takového vytvořit asi nebude žádná sranda...

    OdpovědětVymazat
  3. O kiehls si me teda presvedcial. Uz dlouuho o nem uvazuji a asi do nej teda investuji!

    OdpovědětVymazat
  4. Mě teď hrozně bavil seriál Homeland a z kosmetiky malinová Manufaktura :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář :-)