čtvrtek 26. prosince 2013

Co mě v poslední době zaujalo na internetu

Je 2. svátek vánoční, všechny rodinné návštěvy jsou za námi a já mám konečně čas vyvalit se na gauč, obložit se mísama s cukrovím a porozhlédnout se, co je nového u mých oblíbených blogerů a načerpat inspiraci a zajímavé tipy na těch internetech :-).

Následují odkazy na to, co mě zaujalo nejvíce...

Jídlo
Miluju tématicky zaměření gastro party a tato s cookies a horkou čokoládou mi přijde naprosto geniální. Hrozně se těším až bude Puntíče větší a budu jí podobné oslavy pořádat :-)

Sladko - slaná příloha? To je moje gusto a šalotky připisuji na nákupní seznam, abych je připravila jako přílohu k nedělnímu obědu.

Beauty/Fashion
Gal meets Glam je můj oblíbený fashion blog a tato červeno - černá kombinace se zlatými doplňky je boží. Po Vánocích asi vyrazím nakupovat do slev a půjdu po něčem červeném :-)

Ostatní
Kamarádka Markéta mi nedávno poslala odkaz na blog The Road is Home a já jsem z něj nadšená. Autorka blogu je profesionální fotografka a na blog dokumentuje své zážitky ze života prostřednitcvím fotografie i textu. Fotky jsou naprosto úžasný zážitek, mohla bych si je prohlížet hodiny a texty jsou prostě nádherné. Obzvlášť mě dojal post o autorčině porodu a mateřství (zde - klik).
  • Coca-cola reklama
Coca-colu a podobný sladký s***** nemusím, ale reklama se jim moc povedla :-)


Co vás v poslední době zaujalo na internetu?

2 komentáře:

  1. Dnes jsem narazila na Váš úžasný a velmi čtivý blog :-) Budu se moc těšit na další příspěvky, všechny mám již přečtené :-) Krásný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jitko, moc děkuji za pochvalu a přízeň :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář :-)