středa 11. prosince 2013

Nápady na vánoční dárky

Je nejvyšší čas začít shromažďovat vánoční dárky. Já letos nakupuji výhradně on-line, protože ta kvanta lidí v obchodních centrech mi nějak kazí sváteční náladu.

Jinak zde je malé upozornění pro mou rodinu a kamarády (btw. díky, díky, díky, že čtete můj blog a podporujete mě :-), ale následující text může obsahovat spoiler dárku pod stromečkem, takže tentokrát ho prosím NEČTĚTE :-)

Pro sestru, kamarádku, maminku nebo tetu jsou šperky Le Petite Délice krásným dárkem. Hrozně se mi líbí jejich nápaditost, jemnost provedení a jednoduchost. Každý kousek je navíc růční práce, originál a šperky jsou postříbřené nebo pozlacené.

Zdroj obrázku www.facebook.com/lepetitdelice.cz

Zdroj obrázku www.facebook.com/lepetitdelice.cz
Na kosmetiku Lush nedám dopustit, ale na Vánoce si jí užívám ještě víc. Lush má totiž každý rok spoustu speciálních vánočních produktů, které jsou ideální k obdarování vašich blízkých. Já každoročně neodolám a nakoupím si několik voňavých balistiků a pěn do koupele i pro sebe a na štědrý večer, po všem tom rozruchu okolo stromečku, si dopřeji voňavou vanu :-)

Balistik Golden Wonder - zroj obrázku www.lush.co.uk
  • Kosmetika L'Occitane
L'Occitane má nejúžasnější sprchové gely a oleje. Zbožňuji jejich řadu třešňový květ a mandlový sprchový olej. V prodejnách L'Occitane i na e-shopu mají nyní také speciální vánoční výhodné balíčky, které jsou plné úžasných produktů a navíc v nádherných baleních. Takovým luxusním dárečkem určitě potěšíte maminku, tchýni nebo babičku.

Nádherné balení produktů L'Occitane, zdroj obrázku www.essiebutton.com
  • Kvalitní káva 
Já a přítel jsme kávoví nadšenci a milujeme kvalitní a čerstvé espresso. V poslední době ale pozoruji, že záliba v pití dobré kávy, a nikoliv náhražek v podobě granulovaných instatních káv, je čím dál častější. Česká pražírna Double Shot má jednu z nejlepších káv, jaké jsem kdy ochutnala a balíček čerstvě umleté, voňavé kávy určitě okouzlí i spotřebitele Jihlavanky nebo Nescafé.
Na Bonami.cz mají super vtipné a originální věci, kterými potěšíte každého. Obzvlášť mě nadchly jejich plakáty, samolepky na stěnu a vychytávky do kuchyně.

Zdroj obrázku www.bonami.cz

Zdroj obrázku www.bonami.cz
  • Kurz fotografování
Tak kurz fotografování bych si přála spíš já sama :-) Jak už jsme se zde na blogu totiž svěřila, neumím absolutně fotit a o foťáku samotnému rozumím jako koza petrželi. Myslím, že kdybych o fotoaparátu a focení něco věděla, změnilo by mi to pohled na celou kompozici a fotografovaný objekt. Každopadné kurz focení by mohl být skvělý dárek pro přítele/přítelkyni, tatínka/maminku, bratra/sestru, atd. Kurz jsme si vyhlédla na www.nauctesefotit.cz.

  • Kniha
Knihou nic nezkazíte! V knihkupectvích se to navíc nyní hemží samými zajímavými novinkami jako je například Jamieho nová kuchařka 15 minut v kuchyni, nová kniha Zdeňka Svěráka Po strništi bos nebo nádherný román od Khaleda Hosseiniho A hory odpověděly.

  • Domácí balzám na rty
Před nedávnem jsem na Puntíčkách sdílela recept na domácí balzám na rty. Takovým vlastnoručně vyrobeným dárkem určitě potěšíte každou ženu.
Recept najdete zde - klik.


A jaký je váš osvědčený tip na dárek pod stromeček? Potřebuji ještě nějaké dokoupit a uvítám zajímavé nápady :-)

5 komentářů:

  1. Johéééhééé moc se mi líbí šperky petite delice a nápad na domácí balzám na rty!!! Jinak já ráda nakupuju různý jako dárky různý delikatesy a taky knihy... Díky za článek, Edita

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Edito, ano, delikatesy jsou také vděčný dárek :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobré typy, taky letos nakupuji výhradně na internetu. Je to nejen pohodlnější ale také podstatně levnější, například deskové hry jsem všechny koupila o 400 levněji než je prodávají v kamených obchodech. A to je podstatná změna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Teress, děkuji za komentář. Kde na kupuješ deskové hry? Díky

      Vymazat
  4. Super článek, ty tvoje tipy se hodí i pro narozeniny, kdy jsem se inspirovala dárkem pro sestru :) Taky se pokusím poradit a přidávám pár tipů, co mi zabírají - parfémy, poukazy do cvičení a barber shopu, alkohol, hodinky či stylové a vtipné ponožky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář :-)