pondělí 2. prosince 2013

Vánoce pro mě začínají když...

***
Mám neodbytnou chuť na skořicovo - jablečný čaj Magic Apple, který by mě po zbytek roku ani nenapadlo pít, ale v adventní době mi z neznámých důvodů strašně chutná, a to speciálně z mého vánočního hrnečku :-)


***
Moje nejšikovnější maminka a teta krásně vyzdobí vchodové dveře, takže se často kolemjdoucí zastavují a obdivují tu nádheru.


***
Od souseda, věčného začátečníka ve hře na trumpetu, slyším každý večer pokus o zahrání bez chyb koledy Tichá noc. Zatím se mu to ještě nepodařilo...

***
Ráno vstanu, posadím se k jídelnímu stolu a něco mi na něm najednou chybí... Běžím proto do nejbližšího zahradnictví a koupím tam vánoční hvězdu :-)


***
Začnu prudit, abychom si po stopadesáte doma pustili Love Actually. Přítel mi po mém nálehání vždy s ne příliš nadšeným výrazem vyhoví a nakonec se oba u filmu náramně bavíme :-)


No řekněte, není to nejvíc nejvánočnější film?!!! :-)

***
"Nenápadnou" otázku "co se ti líbí" nebo "co by si potřebovala" slyším téměř každý den.

***
Opětovně si do iPodu nahrávám následující vánoční písničky:





Čím pro vás začínají Vánoce?

Přeji vám šťastný a v klidu prožitý vánoční čas :-)

4 komentáře:

  1. Výzdobu máte nádhernou. Pro mě Vánoce znamenají vůně skořice a vanilky, tedy vánočního cukroví. Taky svařeného vína, dobrých čajíčků a Láska nebeská u toho nesmí chybět!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, svařené víno - na to jsem úplně zapomněla. To samozřejmě okamžitě i u mě vyvolává vánoční náladu :-) Jinak děkuji za pochvalu, vyřídím ji mamince a tetce :-)

      Vymazat
  2. Pro mě Vánoce začínají prvními vločkami sněhu, vánočními trhy a nakupováním různých dekorací:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé a kam chodíš na vánoční trhy? Právě také plánuji vyrazit a chtěla bych zkusit navštívit i jiné, než v Karlíně a na náplavce...

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář :-)